Shop Mobile More Submit  Join Login
×
Details

Submitted on
November 15, 2013
Image Size
49.5 KB
Resolution
550×450
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
1,961 (1 today)
Favourites
110 (who?)
Comments
182
Downloads
26
×
iconi iconi iconi iconi iconi by Baakis iconi iconi iconi iconi iconi by Baakis
:iconricarderp::iconhummeri9::iconsesukka::iconfiretaily::iconmariosson::iconwulcanis::iconrasaliina::iconsegosama::iconneonspider::iconricarderp::iconzokuchoco:
:iconkaroopa::iconsepi32014::iconelluu999::iconcittyy::iconkooyn::iconjenaiify::iconkoira0099::iconkahv-ee::iconjeniac::iconfunoccorono::iconricarderp:
:iconsaigola::iconkikkien::icontydii::iconsinotus::iconhummeri9::iconshiyukitora::iconpomupura::iconvelyra::iconyokkyena::iconhukkahurja::iconzigagerbil:
:iconbaakis::iconzietro::iconkerainako::iconsinihi::iconhannski::iconxmarrux::icondetrah::icondetrah::iconkippurable::iconrenacaps::iconusakipuffz:
:icontikrued::iconjuroartsi::iconjamzenn::iconpikkumarmosetti::iconfingasimba::iconmrchibbe::iconunikonkukka::iconyuitokanika::iconderatchu::iconironpub::icongibaliini:
:iconroutani::iconchocoerkki::iconpomupura::iconkarvapallo12::iconendlen::iconendlen::iconpantazin::iconbarguest::iconzerwolf::iconpirta::icongarda88:
:iconninjiss::iconsaiccu::iconrenacaps::icondiedofeyes::iconjolokas::iconsendzu::iconjullick::icontikkiherra::iconzessulih::iconferigon::iconsushisusi:
:iconciaoneesama::iconmustesydan-96::iconjuudis::iconhukkasusitar::iconnopsy::iconcanisalbus::icongosairoze::iconvampynella::iconhomonyymi::iconnaaknaak::iconmeokami:
:iconf-freak::iconmacgreen::iconzenkarei::iconpaperiapina::iconewedy2::iconblack-ragdoll::iconaobunny::iconnerrrybe::iconkenzaina::iconlasiruno::iconanonyymia:

jos jollain on ongelmia leikkaamisen kanssa ni sanokaa ni rupeen leikkelee tuolta omianne irti. kuvat on kuitenkin 50x50 niin en usko että se olis niin kauheen vaikeeta :>
Add a Comment:
 
:icontydii:
Tydii Featured By Owner Dec 7, 2013

Anteeksi, että mulla kesti näin kauan tulla kommentoimaan |D Hävettää ihan, miten pitkiksi ajoiksi tämä vitkastelu kertyy. Uargh. Mutta nyt olen täällä!


Ensinnäki hirmusen suuret rispektit, miten monta hahmoa oot jaksanu tehä! Vaikka olis miten samaan kuvapohjaan tehty niin se on silti ihan tajuton vaiva värittää melkeen 100 hahmoa kaikkine muokkauksineen. Mutta tosi kivalta kyllä näyttää ja on hauska spottailla tuttuja hahmoja tuolta nvn
Ku sain ton mention ilmotuksen ni etin täältä automaattisesti Tydiitä, mutta ei siellä ollutkaan Tydii. Kiva, että oot tehny just Jurista tälläsen. Saa muutkin hahmot vähän huomiota >u< Nyt kun vielä muistan kysyä niin saako sitä laittaa Kirotun fanitaiteisiin? :>
Juri on tosi ihanan näkönen nappisilmä. Hyvän hahmon valitsit hymyilemään kauniisti kirkkaine silmineen. Näyttää ihan Jurilta!
Tykkään kamalasti tosta pohjasta. Etenki korvat ja silmät on mieleen. Korvat näyttää niin pehmosilta ja paksuilta. Sinne voi ryömiä asumaan.
Mutta tosiaan ihan mielettömän hyvältä näyttää ja kauheen kiva, kun oot jaksanu ilahduttaa näin montaa ihmistä tälläsellä :> Itelläki monesti ollu tarkotus tehä, mutta ihanku jaksasin ikinä mitään. Hyvä, että joku muu jaksaa >u<


Kiitos oikein paljon myös mun hahmon piirtämisestä! :> Oli kiva yllätys, että sekin oli päässyt mukaan.

Reply
:iconanonyymia:
Anonyymia Featured By Owner Dec 6, 2013  Hobbyist Digital Artist
aaaah saan artti orgasmin kun teet mulle näitä yhyy ja mä en koskaan tee mitään sulle
Reply
:iconbaakis:
Baakis Featured By Owner Dec 6, 2013
ootha säki piirtän mulle >: o Että tys nyt poikani ja syö iconia
Reply
:iconhulluviiva:
HuLLuViiVA Featured By Owner Dec 6, 2013  Hobbyist Artist
saanko määki? ;___________;
Reply
:iconbaakis:
Baakis Featured By Owner Dec 6, 2013
Valitan mutta en tee näitä pyynnöstä. 
tilauksesta voin harkita
Reply
:iconsesukka:
sesukka Featured By Owner Dec 1, 2013  Hobbyist Digital Artist
aaaaaa!!!
anteeks mamma kuj on kestäny sata vuotta kirkjottaa tää komma ;__;
MUTTA NYTTEN TEEN SEN MAMMELIININI!

Mä nii tykkään ku ihmiset osaa piirtää iconeit, ite en oikee hallitse sitä sen takii Zietro on mulle melkee aina tehny iconeit : D
Mä en voi vaa käsittää miten oot jaksanu piirtää nii monii icoineit koska ite en jaksais, mutta sinä jaksat!
Mä kyl tunnistan aika monet hahmot täält : D OOn aika hyvä! Ja sä oot viel paremppi ku jaksoit tehä bnää!

Mutta nii Nessaliinini on aivan ihana o3o meikä tykkää siitä ihan sumeesti! sillä on vaan nii söpö ilme ja sit kans osaat piirtää nessan tosi hyvin :3 ei virheit!
ja sit kans noi silmät on vaa nii lumoovat o3o tommoset pyöreet ja söpöt. Joka kattoo *anna mulle keksi, pliiis*
Kiiiitos :hug: Tää oli tosi kiva yllätys o3o
Anteeks ku kesti kommaa tähä kuvaa ja anteeks kakka komma ;__;
Reply
:iconyokkyena:
Yokkyena Featured By Owner Nov 26, 2013  Hobbyist Artist
Voi ei kun olet viitsinyt tehdä paljon näitä ooh!!! uwu Yh ja niin ihanasti aah. Vieläpä parasta kun viitsit tehdä Akaruista tämmöisen söpön iconin, viitsit kaivella tuolta vanhojen reffieni seasta jotain >D Tämmöne pieni ylläri piristi kauheesti, järkyttävän ihanat silmät, ne kaikki tuijottaa minua aaaaa XD Kiitos kauheasti ! ♥
Reply
:iconironpub:
IronPub Featured By Owner Nov 24, 2013  Hobbyist Digital Artist

Anteeksi et tulen vasta nyt, nyyhky ;_;

Mutta voi herranjestas, mistä mä sain kunnian liittyä tähän iconilaumaan?! Paljon oot kyl jaksanu vääntää, Caeluskin siellä ;u; Kiva et päätit tehä iconin juuri hänestä.

Kiitoksia erittäin paljon c:

Reply
:iconmacgreen:
MacGreen Featured By Owner Nov 23, 2013  Student Filmographer
OuO Oho, olin kokonaan missannut tämän.
Aaa, liian suloisia ja iloisia!! <3 Jos mulla ei olis yhteen menevää ikonia kaverin kanssa niin vaihtaisin HETI!
Ihana pikku yllätys! Lämmittää mieltäni paljon. Kiitos kovasti! :heart: ^V^
Reply
:iconhannski:
hannski Featured By Owner Nov 22, 2013  Hobbyist
Apua mistä hyvästä tämäkin on! :--D voi jestas, paljon pörrökorvia ja kaikki mahdottoman suloisia! tää tuli aivan oven takaa, et arvaakkaan kuinka piristit ankeeta perjantai-iltaani! :> pitää ottaa heti käyttöön kunhan pääsen kotiin !!
Reply
Add a Comment: